HBLD

HBLD

torstai 12. syyskuuta 2013

Downsizing month: viikko 1

Haasteen ensimmäinen viikko on käynnissä ja miten se alkoikaan...kirpputoriostoksilla! :D Aamukahvin sentään otin mukaan termariin.Maanantaiaamun kävelytreffit ystävän kanssa johtivat Nella&Nuttu -nimiselle lastenvaatekirppikselle, josta tein kyllä ihan hyvät löydöt (jäljessä perustelut ostoksille):

  • Kolmiokaulahuivi (1€) - koska aamu oli viileä ja neiti E tarvitsee kyllä tuollaisen kaulahuivin
  • Po.P:n raitalegginsit (5€)  - todella hyväkuntoiset ja ihanan väriset
  • Sack ´n Seatin taskukokoinen tuoliinkiinnitettävä "syöttötuoli" fuchsianpunaisena (4€) - tällä hetkellä kummallakaan isovanhemmista ei ole syöttötuolia, joten tällainen kulkee sitten aina mukana hoitolaukussa

Eli aamun ostokset yhteensä 10€, aika tehokasta.

Jos tiistain Me&I- kutsuja ei lasketa (joissa tein tulevia synttäri- ja joululahjaostoksia...ennakointia ennakointia) niin muuten tämä viikko on mennyt aika hyvin.

Ollaan jo torstaissa ja tällä viikolla olen käynyt ruokakaupassa ainoastaan maanantaina! Silloin ostamat ruoat riittävät hyvin varmaan lauantaille asti. Itse en ole edes viikonloppuna kotona ja appivanhemmat ruokkii miehen ja neiti E:n sunnuntaina. Maito on ainoa, jota täytyy ehkä huomenna hakea.
Lisäksi olin keskiviikkona äidin kanssa keskustassa kiertelemässä kaupoilla enkä ostanut mitään vaikka vaatekaappini huutaa uusia t-paitoja ja tarvitsen vauvatanssia varten jumppamaton (en tarvitse 49,90€ maksavaa joogamattoa kiitos).

Viikonloppuna olen pitkästä aikaa itse harrastamassa luisteluleirillä ja siellä on minulla täysihoito. Evästä täytyy kyllä käydä hakemassa, mutta yritän pysyä kohtuudessa. :)

Säästöterveisin,

*Hanna*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista :)