HBLD

HBLD

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Bloggers block?

Mikä on trendikästä just nyt? 
Mihin päivän polttavaan asiaan pitäisi ottaa kantaa?
Mitä tein tänään? 
Mistä olen viimeksi ollut niin innoissani, etten ole pysynyt lainkaan nahoissani? 
Kiinnostaako mun virtuaalielämä lukijoita riittävästi?

Blogistressi. Se iski. 

Jos pitää blogia, edes omaksi ilokseen, niin olisihan se suotavaa, että siellä olisi jotain luettavaa. Säännöllisesti eikä vain silloin tällöin. 

Ihan hyviä kirjoitusideoita tulee arjen pyörityksen lomassa. Jos saisin sovelluksen, joka kirjoittaisi mun tajunnanvirran tänne siinä hetkessä kun se tapahtuu, niin bloggaaminen olisi niin paljon helpompaa! 
Tuntuu, että lifestylebloggaamisen elinehto on hyvälaatuiset valokuvat. Valokuvia otan paljon puhelimella ja pokkarilla, osa on hyviä, osa ei. 
Bloggerin mobiilisovellus on tekstin tuottamiseen hyvä, jos jaksaisi tuolla pikkunäytöllä näpyttää. Kuvat se muuttaa aivan surkeiksi. Eli kuvat pitäisi siirtää koneelle ja muokata, vesileimata jne. 

Useat äidit (ja ainakin yksi isä) bloggaavat hyvällä menestyksellä, on blogiyhteistyötä ja kymmeniä tuhansia lukijoita. En mä sellaista tavoittele, kuitenkin edes muutamia lukijoita, joiden arkea voisi piristää. 

Mukavuudenhaluisena en kuitenkaan haluaisi bloggailla klo 22 jälkeen illalla. Meidän vauva-arkeen kun kuuluu se, että neiti E menee vasta silloin nukkumaan. Ja kotia tarttis pyörittää silloin kun neiti E nukkuu päiväunia. Tai tarttua niihin muutamiin tv-sarjoihin, joita seuraan. Eli milloin sitä blogia kirjoittaisi, perehtyisi aiheisiin, ottaisi valokuvia, muokkaisi niitä? Candy Crush Sagan pelaamisen voisi toki jättää vähemmälle ;)

Joten te kokeneemmat bloggarisiskot/veljet, jos eksytte tänne, antakaapa vinkkejä miten päästä eroon tästä blogiahdistuksesta? 

Täytyy tosin myöntää, että jo tämän postauksen kirjoittaminen helpotti ;) 

*Hanna*
2 kommenttia:

  1. Mulla tulee kohta viisi vuotta bloggaajana täyteen, ja vasta tänä syksynä tullut blogiahdistus, juuri mainitsemiesi syitten takia: ajanpuute. Aiemmin kirjoitin kun oli fiilistä, enkä stressannut jos ei ollu kirjotettavaa. Mulla vaikeuksia tuottaa olla kirjoittamatta vaan vauvajuttuja, kun tiedän, ettei kaikkia lukijoita kiinnosta. Mut toisaalta sen ympärillähän arki nykyään pyörii...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sehän se, kun arjen täyttää pääasiassa vauva :) Jos tää olisi puhtaasti äitiys/vauvablogi niin sitten, mutta haluaisin kirjoittaa muustakin. On se hyvä, että mä sain itselleni blogistressin jo ihan puolen vuoden jälkeen. Kun löytäsin sen punaisen langan ja inspiraation niin tästä voi tullakin se mieluisa harrastus mitä mä etsin.

      Poista

Kiitos kommenteista :)