HBLD

HBLD

torstai 19. syyskuuta 2013

Downsizing month: Viikko 2

Haasteen toinen viikko on jo pitkällä. Ainoat ostokset ovat olleet ruokakaupassa sekä leirin aikana ostettu yksi kahvi eikä kahvi ole koskaan turhaa.

Huomasin tämän viikon alussa miettiväni, että mitä minä tarvitsisin ja mitä hankintoja pitäisi tehdä. Asioita, joihin menisi rahaa. Mutta ihan kaikki ei ole aina turhaa.

Kuva: Pinterest

Ompelukoneeni on rikki ja tarvitsee todennäköisesti uuden varaosan ja putsauksen. Ostanko uuden ompelukoneen vai vienkö koneen huoltoon? Ensisijaisesti vien huoltoon, ja sitten katson tilanteen mukaan. Huoltamalla ompelukoneen, pystyn myös huoltamaan rikki menneitä vaatteita. Tai ompelemaan neiti E:lle esimerkiksi kolmiokaulahuiveja, jotka varmasti tulee talven lähestyessä hyödyksi.

Uuden kodin sisustaminen voi olla isokin rahareikä, mutta tällä hetkellä ei tarvitse tehdä mitään isoja hankintoja. Haaveilen vanhoista lastentuoleista, jotka tulee neiti E:n huoneeseen pikkupöydän ympärille. Tarvelistalla on ns. kaveripatjat tulevia yökyläilyjä varten. Odotan jo innolla neiti E:n serkkujen ja kavereiden yökyläilyjä! Kaveripatjat ovat raheiksi taittuvia patjoja eli samalla käteviä
sisustuselementtejä!

Kuva: Wikipedia
Kuva: NetAnttila


Neiti E:n alkuelämän valokuvat ovat teettämättä viimeiseltä 5kk, kuten ovat myös hääkuvamme 2 vuoden takaa. Paperilla kuvat ovat käsinkosketeltavissa, albumista ihailtavissa ja sinne ne myös haluan. Samalla haluaisin valokuvia myös seinälle sisustukseen. Makuuhuoneemme seinällä on neiti E:stä otetut 3kk kuvat ja sinne voisi päivittää myös muita kuvia välillä. Rahantuhlausta? Ei mielestäni. 

Mitä hankitoja sinulla on listalla?

*Hanna*
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista :)