HBLD

HBLD

maanantai 14. lokakuuta 2013

Matkakuumeilua


Viikon päästä tämä kolme henkinen perhe pakkaa matkalaukut ja suuntaa syyslomalle kohti syksyistä, ilmeisesti myös aurinkoista Itävaltaa! Reissusta tulee neiti E:n ensimmäinen ulkomaanmatka ja aiheuttaa vanhemmille pientä extra jännitystä. Etenkin kun lentohintoja sai laskettua alas välilaskullisilla lennoilla...

Tässä muutamia asioita, jotka on hyvä tietää sylilapsen kanssa lentäessä, tarkista nämä kuitenkin omasta lentoyhtiöstäsi:

- Sylilapseksi lasketaan alle 2- vuotias lapsi, jolle ei ole ostettu omaa istumapaikkaa. Myös sylilapsi tarvitsee oman lentolipun! 
Alle 2-vuotias lapsi voi istua joko erillisellä vyöllä kiinnitettynä aikuisen sylissä tai lentokoneen istuimeen kiinnitetyssä turvavälineessä. (Lähde: Finnair)


Matkatavarat

- Sylilapsella voi olla yksi enintään 23 kg painava laukku matkustusluokasta riippumatta, sekä lisäksi kokoontaitettavat lastenrattaat ja turvaistuin maksuttomasti. (Lähde: Air Berlin, Finnair)

Ruoka
- Lennolle voi ottaa mukaan vauvan lennon aikana tarvitseman ruoan ja juoman (vaikka määrä ylittäisi normaalit rajoitukset). Ruoan ja nesteen (kuten korvikkeen) tulee olla alkuperäispakkauksissaan. (Lähde: Trafi)

Vaipanvaihto lentokoneessa
- on kuulemma hankalaa :D Kuulemma helpointa on vaihtaa vaippa penkillä, koska vessojen hoitoalustat tekevät lentokoneen vessasta entistä ahtaamman. Kannattaa varmaan ensin tarkistaa matkustamohenkilökunnalta oikea menettelytapa. 

Olisiko lukijoilla vielä lisävinkkejä lentomatkustelua ajatellen? 

(Kuvakaappaukset: Foreca.fi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista :)