HBLD

HBLD

torstai 16. toukokuuta 2013

Äitienpäiväsähläystä ja "lahja"

Minun ensimmäisen oman äitienpäivän aamu ei sujunut ihan toiveiden/suunnitelmien mukaan. Olinhan toivonut aamiaista "sänkyyn".. Noo, sunnuntaiaamuna on toki mukava nukkua pitkään kun vauvakin nukkui melkein 10 asti, mutta niin tykkäsi normaalisti aamuvirkku miehenikin nukkua. Tuloksena se, että noustiin lähes samaan aikaan sängystä ja tein itse aamiaisleipäni. Mies sentään paistoi sitten pekonia, teki kananmunat ja keitti kahvin. Ei tosiaankaan mennyt niinkuin hän suunnitteli, mutta torui minua jälkikäteen, että minun olisi pitänyt pysyä sängyssä! Riippumatta siitä olinko nälkäinen vai en!

Onneksi tarinalla oli sitten loppujen lopuksi onnellinen loppu. Anoppi ajoi oven eteen ja toimitti meidän uudet parvekekalusteet! 
Long story short: suutuin michelle perjantaina, ettei me saada mitään aikaiseksi ainakaan hänen ehdotuksestaan (liittyen parvekekalusteiden hankintaan). Lauantaina tutkittiin valikoimaa netistä ja  käytiin Plantagenissa katsomassa yhtä settiä livenä. Vielä ei ostettu niitä mukaan kun autoon ei olisi mahtunut vauvan kaukalon kanssa. Mies vei minut ja vauvan mummilaan ja lähti sitten itse "asioille" viitaten tulevaan äitienpäivälahjaan. Oli sitten käynyt ostamassa ne kalusteet :) 
Kyllä ne miehet sitten saavatkin aikaiseksi. Jotain. Joskus. 


Parveke ennen. 

Uudet kalusteet. 


Nyt kelpaa paistatella päivää. 

Vielä kun jotain vihreää/kukkia tuonne saisi...milloinkohan sen saa aikaiseksi? 

*Hanna*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista :)